Изложението Произведено в Крумовград започва на 21 юли в 9 часа Проявата е част от Срещата на крумовградчани от близо и далеч

Валентина ИВАНОВА

Срещата на крумовградчани е инициатива, на която от близо и далече се събират всички, за да си спомнят миналото, корените, традициите, независимо от пътя, който е поел всеки.

Наред с културната програма с участие на самодейни състави от общината и областта, за втори път отваря изложба-базар под надслов „Произведено в Крумовград“. Там фирми от региона ще популяризират и рекламират дейността си. А посетителите ще се запознаят с бита и традициите на местното население и ще научат повече за икономическите параметри в община.

Така Крумовград стимулира екологично чистото производство на храни, плодове и зеленчуци в Родопите и създава условия за тяхната реализация и обмен на добри практики.

Базарът ще се проведе на 21 юли 2023 година (петък) на площада в града от 9 часа, а музикално-културната програма ще започне от 9,30 часа.

Припомняме, че миналата година, на първото изложение бяха представени фирми, производителки на билки, мед, облекла за световни брандове. Със свой щанд участва и най-голямата фирма в региона – златодобивната компания Дънди Прешъс Металс.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *