Средната заплата във фирма Кяшиф достига 2600 лева, подминава европейските нива От 1 септември към трудовото възнаграждение се добавят нови бонуси

  • Социалната политика на компанията върви ръка за ръка с качеството на продукцията

Валентина ИВАНОВА

Социалната политика на машиностроителната фирма „Кяшиф“ върви ръка за ръка с европейското качество на продукцията. Компанията вдига трудовото възнаграждение на персонала, като добавя нови бонуси към заплатите. Така, например, един работещ на смени от 1 септември 2023 година ще получава ваучери за храна на стойност 200 лева, премия от 300 лева и 100 лева премия за сменност. Като се прибавят към средната основна заплата от 2000 лева, сумата достига 2600 лева средно възнаграждение във фирмата.

Новият завод в Кърджали

По този начин джебелската фирма, европейски лидер в производството на хидравлични цилиндри, за пореден път поощрява колектива и го стимулира към още по-упорито преследване на високите цели, които предприятието преследва. Висококачествената продукция на „Кяшиф“ ЕООД вече е позната и търсена на три континента.

От няколко месеца в Кърджали заработи и новият завод на компанията, с което тя разшири дейността си извън Джебел.

Класна стая „Кяшиф“ отвори врати в Гимназията по електротехника и електроника

Наред с това „Кяшиф“  ЕООД развива огромна благотворителна и дарителска дейност в областта на здравеопазването и образованието, не само в Джебел, но и в Кърджали. В плановете на собственика е изграждането на детска градина в града на Арда.

 

 

Дарение на модерен апарат за обдишване на новородени в неонатологично отделение в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“

 

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

7 Отговори

  1. Манол каза:

    „Нов Живот“ това вярно ли е? Ако е вярно е чудесно. Можете ли да отидете и да говорите с работниците и да го потвърдите чрез техните отговори? Защото именно от КЯШИФ зависи да спре гурбетът за Европа и да има семейства и деца в Джебел и региона! Дано да пишете истината, а да не е само реклама!

    • ДОСТ каза:

      АКО Е ВЯРНО ДА СЕ ПРИБИРАМ В БЪЛГАРИЯ.

    • Илмаз Ахмед каза:

      Заплата на началник 10000 лв. брутно, заплата на пет работника 2000 лв бруто- средната заплата за това дружество 3333 лв бруто(20000/6) статистиката нищо общо с реалността.

  2. Славейко каза:

    Браво ! един свестен работодател

    • Васил Михайлов каза:

      Много ми е интересно защо нито една фирма не казва най ниската заплата която дават? Всъщност тя се знае минималната за страната.

  3. Иван каза:

    А знаете ли, че примерно в германия за същата длъжност започва от 4000 Евро, да не говорим за бонусите!

  4. Танер ърна каза:

    Чисто взимали 1150 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *