Неманя Миланович: Радвам се на първо място за отбора и след това за моя син

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович даде висока оценка на своя отбора след победата с 1:0 над ЦСКА 1948. Успеха донесе неговият син Даниел Миланович, който се разписа с красив удар извън наказателното поле още в дебюта си в efbet Лига.

“Много важна победа, след като в предишните три мача допуснахме загуби. ЦСКА 1948 е силен отбор и се радвам за футболистите, които свършиха отлична работа като отбор. Планът ни беше да играем на контри и до голяма степен се получи. Битката беше до последната минута и е хубаво, че запазихме концентрацията си. Гостите също имаха своите шансове. Ние не заслужавахме да загубим от Берое и Черно море, но този път късметът ни се усмихна”, коментира Миланович.

“Щастлив съм, че синът ми вкара гол. Той е млад футболист и това е важно за увереността му. Повече обаче се радвам за отбора, той винаги е на първо място”, подчерта специалистът.

“Искаме да затърудняваме всеки съперник. Имаме различен подход спрямо противниците си. Някои са от нашата черга, но други, начело с Лудогорец, ЦСКА – София и Левски, разполагат с повече класа. Важното е да се учим, да ставаме по-добри, но в същото време и да печелим точки”, продължи Миланович.

“Следващият ни опонент Ботев (Пловдив) е добър отбор, но се намира в лош период. Целта ни отново ще е победата. Сега ще се насладим на днешния успех и след това трябва да се подготвим за предстоящия мач”, добави наставникът на Крумовград.

Източник: Спортал

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *