Новакът Крумовград продължава да е най-приятната изненада в efbet Лига

От началото на новия сезон в efbet Лига изминаха шест кръга, а един отбор продължава да поднася изненади – и това е новакът в елита Крумовград. Тимът обаче сякаш не получава нужното внимание за това, което прави. Крумовград започна сезона с много тежка програма срещу сериозни опоненти.

Въпреки това отборът успя да спечели три мача и да загуби други три срещи, за да се озове на шесто място в подреждането с 9 точки. Крумовград успя да победи шампиона Лудогорец на старта на кампанията, а след това за малко да вземе точки от ЦСКА на стадион „Българска армия“, където загуби с 0:1.

Последваха загуби от два от отборите, които се намират в чудесна форма през този сезон – Черно море и Берое. След това тежката програма на Крумовград продължи с две победи – първо над ЦСКА 1948 и след това срещу Ботев Пловдив. Въпреки че е новак в елита, Крумовград показа, че може да се противопостави и на най-добрите отбори в първенството.

Тимът разполага с опитен състав, който бързо успя да създаде отборен колектив – и резултатите не закъсняха. Само времето ще покаже докъде ще стигнат силите на Крумовград, но тимът вече даде заявка да се бори за предно класиране. Несъмнено Крумовград е най-приятната изненада от старта на сезона и заслужава да бъде похвален за представянето си.

Източник: nostrabet.com

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *