Кметът на Ардино инж. Изет Шабан  с номинация в Националния конкурс „Кмет на годината“

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан е номиниран в Националния конкурс „Кмет на годината“. Инициативата е организирана от информационния портал на българските общини – Kmeta.bg. Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас. През 2023 г. онлайн надпреварата се провежда за 11-а поредна година и обхваща целия 4-годишен мандат на органите за местно самоуправление – 2019-2023 г.

Може да подкрепите със своя глас кмета на община Ардино инж. Изет Шабан, като посетите www.kmetnagodinata.bg. в категорията „Кмет на годината“ – Малка община. Регистрацията става през профил в социалната мрежа Facebook, профил в Google или с друг e-mail, като в последния случай вотът трябва да бъде потвърден през линк, получен на електронната поща. Допитването продължава до 23:59 ч. на 14 септември (четвъртък), само от IP адреси от България.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на официалната церемония „Кмет на годината” за мандат 2019-2023, която ще се проведе на 19 септември 2023 г. в София.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *