Отборът на Ла фурия най-добри на турнира по футбол на традиционния есенен панаир на Крумовград

Нов живот

Турнирът по футбол организиран за поредна година по повод традиционния есенен панаир събра любителите на футбола в мини футболното игрище на градския стадион.
След изтеглен жребий, всеки отбор игра срещу всеки. Участваха 6 отбора, които изпълниха градския стадион с любители на играта. Крумовградчани се насладиха на футбол в рамките на една седмица. Финалните срещи се изиграха вечерта на 7 октомври като трибуните бяха изпълнение с публика подкрепяща отборите.
На награждаването на отборите присъстваха кмета на община Крумовград, заместник кметове на общината, председателя на Общински съвет Крумовград, както и гости от град Бурса, Р Турция.
Кметът на общината поздрави всички гости на турнира и участниците за страхотните футболни умения, като им пожела много успехи и обеща подкрепа за участия в областни и национални турнири.
Бяха връчени предметни награди – купи и грамоти и парични награди в размер на 600 лева за I – во място, 500 лева за II – ро място и 400 лева за III – то място.
Шампион на турнира са отборът на футболен клуб Ла фурия.
Класиране от традиционния за празника на града турнир по футбол:
I – во място – ФК Ла Фурия
II – ро място – Отбор село Кандилка
III – то място – Отбор Бели птици Крумовград
Индивидуални отличия, статуетки и парични награди бяха връчени за голмайстор на турнира – Исмаил Салиф и за най-добър играч – Денис Хамзов.
Отборите останали извън класирането, отбор Марибор, отбор Два леви, отбор село Пелин бяха наградени с парични награди в размер на 200,00 лева за участие в турнира, като и с предметни награди – грамота за участие и футболни топки.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *