Въвеждат промени в пропускателния режим в община Кърджали Целта е да се създаде по-добра организация и по-качествено обслужване на гражданите

Нов живот

В най-скоро време в Общинската администрация в Кърджали ще има промени в пропускателния режим. Това каза на брифинг тази седмица новият кмет на общината Ерол Мюмюн.

Във връзка с това общината ще се опита да внедри добри практики от други общини.

Целта на промените в пропускателния режим няма да бъде ограничаване на достъпа на гражданите до Общината, а напротив да се създаде по-добра организация, за да може хората да имат по-добър достъп до съответните служители и по-качествено обслужване, казва градоначалникът.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

3 Отговори

  1. Михмед емин каза:

    Да си жив и здрав . Братле . Давай газ не се претесняваай.

  2. Иван каза:

    Така трябва че те в общината повечето работят на частно време е да си заслужат и общинските заплати. На който му се работи на частна работа да заминава.

  3. Наблюдател каза:

    Живея в град Кърджали от 1980 година.Градът един от най зелените и чисти градове се превърна в руини и сметище.
    Поголовно се стоят жилищни кооперации ,всички тротоари са разбити ,уличното осветление е в режим “ инкогнито“ ,всички улици и пресечки са “ синя зона“ ,казината се множат като гъби след дъжд,,няма околовръстен път и по бул “ Беломорски“ е кошмар да преминеш с кола / ако си пешеходец носи си противогаз
    На фона на тези част от проблемите кметът / настоящия като предишния/ само си “ разтяга рахат лукум“ И какво като имам достъп до кметството???
    Когато ми се наложи да отида служителите са “ космически“ некомпетентни и от невежество ме гледат като извънземно.
    Да не говорим ,че забравям ,че съм в България.
    Посрещат те и те изпращат с “ хош булдук“ и “ мерхаба“ и “ и гюнлер“ Не ,че е лошо ,но да научат “ Добър ден ,“Здравейте“ и “ Довиждане“ Кърджали е забравен град и от царя и от Бога.
    Сгреших когато преди 43 години дойдох по разпределение след института е този град.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *