Клуб “Историкон” при СУ “Васил Левски” в Крумовград се завърна с най-много призови места и награди от конкурса “РОДОЛЮБИЕ” Заключителният етап на конкурса и церемонията по награждаване на учениците се проведоха в град Карлово

Клуб “Историкон” към Средно училище “Васил Левски” в Крумовград спечели най-много призови места и отличия за област Кърджали в XXXI Национален ученически конкурс “Родолюбие”, организиран от НК “Родолюбие“.

Заключителният етап на конкурса и церемонията по награждаване на учениците се проведоха в град Карлово.

В категорията за реферати учениците Захари Даматов и Аделина Кючукова от IXв клас, профил “Обществени науки” с разширено изучаване на немски език, защитиха своите разработки. Захари Даматов се класира на ПЪРВО МЯСТО, а Аделина Кючукова на ВТОРО МЯСТО.

Специална награда от Националния археологически институт с музей към Българската академия на науките получи Онур Тахир от същия клас за своя реферат.

В категорията за есета с грамоти бяха отличени Захари Даматов, Елена Петрова  и Аделина Кючукова от IXв клас. Достойно бе представянето и в категорията за презентации, където Илкер Илиев, Елена Петрова и Юлиян Манев от същия клас бяха отличени с грамоти.

Това са поредните отличия на учениците от IXв клас, които са най-активните членове на клуб “Историкон”. Клуб, който е създаден преди няколко години от Илиян Тосков – старши учител по история и цивилизации в Средно училище “Васил Левски” – Крумовград. Успехите на клуба, който през последните години бе отличен с много награди,  се дължат на усилията на талантливите, мотивираните и   креативните ученици, които членуват в него. Ученици, които са избрали да съхраняват миналото и да изграждат визия за бъдещето, посветили се на обществените науки.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *