Да бъдат осветени всички пешеходни пътеки в Кърджали, искат от ПП-ДБ Радослав Милев и Никола Стоев внасят три предложения до общинския съвет

Нов живот

Радослав Милев и Никола Стоев от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в Кърджали внасят в общинския съвет три лесноосъществими, според тях, предложения за подобряване на пътната инфраструктура в Кърджали.

Предлагат пешеходният светофар, свързващ парк “Арпезос Север” с градската градина да бъде подобрен, като му се постави механизъм «копче/сензор». То този начи той ще свети “зелено” за пешеходците, само ако има чакащи да преминат и те подадет сигнал на механизма.

За безопасност на гражданите пешеходните пътеки в областния център да бъдат осветени задължително, като това започне от пешеходната пътека до бензиностанция Газпром на ул. „1-ви Май“. Там стават най-много трагични инциденти през последните години.

Трето предложение коментира пътната маркировка в. Кърджали, която е с лошо качество на боята.

Сигурни сме, че по описание, боята която се нанася е възможно най-скъпа и трайна, но видимо личи, че не е. Затова настояваме качеството да отговаря на написаното във фактурата, настояват от коалицията.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *