За улеснение на жителите откриха нов офис на „Изипей“ в Ардино Лентата преряза кметът инж. Изет Шабан

Гюнер ШЮКРИ

Нов офис на „Изипей“ официално бе открит в центъра на Ардино. Лентата на новата придобивка преряза кметът на общината инж. Изет Шабан.

„За мен е удоволствие заедно да открием този офис. Общинското ръководство насърчава всички начинания на бизнеса. Нека бизнесът Ви бъде дълготрайно и устойчиво във времето, да ви удовлетворява и да носи печалба. Пожелавам успех и на добър час!“, заяви по време на откриването инж. Изет Шабан. Той подари на собствениците на офиса пластика на символа на общината – Дяволския мост.

На церемонията по откриването присъстваха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, общински съветници и граждани.

 

В новооткрития офис на „Изипей“ жителите и гостите на общината могат да си заплащат задълженията за вода и ток, както и всички местни данъци и такси. Могат да бъдат закупени всички предлагани видове електронни винетки за леки автомобили, да се извършват банкови преводи в лева и във валута за страната и чужбина. Тук могат да се платят всички видове застраховка – „Гражданска отговорност“ на автомобили, застраховка за имущество, застраховка каско за коли.

Новият обект е проект на фирма „Енмакс консулт“ ЕООД с управител и собственик Несрин Осман. Той е родом от село Бял извор. Завършил е техническия университет в София със специалност „Компютърни системи“.

Офисът на „Изипей“ се намира на ул. „Търговска“ №5 и ще работи със следното работно време:

Понеделник – Петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.

Събота: 09:30 ч. – 14:00 ч.

Неделя – почивен ден.

По случай откриването се организира ежемесечна томбола с награда семейна тридневна почивка в комплекс „Норден“ в Пампорово за всички клиенти платили сметки над 69 лв.

                                                                                                                                                                                                      ⬇️Последвай ни във Facebook⬇️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *