Ерсин Юмер оглави общинската организация на ДПС в Момчилград

Нов живот

Ерсин Юмер беше избран единодушно за председател на общинската организация на ДПС в Момчилград.

Той беше и единствената кандидатура, издигната на общинската конференция. Около 200 активисти на партията присъстваха на отчетно-изборната общинска конференция на ДПС, която е първа политическа партия в Момчилград през последните няколко десетилетия.

На конференцията присъстваха областният лидер на ДПС Ресми Мурад, народните представители от ДПС Елван Гюркаш, Байрам Байрам и Адлен Шефкед, кметът на общината Илкнур Кязим, заместник-председателят на Народното събрание в три парламента Мукаддес Налбант, кметове и председатели на общински съвети в предишни мандати.

Приемам избора ми за председател като голяма чест и отговорност.

Давам си сметка, че заставам начело на една от най-силните партийни организации на ДПС не само в областта, но и в страната.

При управлението си ще заложа на принципа на справедливост, защото е важно да се чува гласа на всеки един от членовете на ДПС, заяви след избирането си Ерсин Юмер. На конференцията бе избран и общински съвет на партията, който се състои от 23 души.

Две от решенията на събитието бяха за съпредседатели на ЦС на ДПС да бъдат издигнати имената на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и народният представител доц. Джевдет Чакъров. Ресми Мурад пък бе издигнат за нов мандат като председател на Областния съвет на ДПС.

Последвай ни във Facebook

1 Отговор

  1. Киро каза:

    Скъпа редакция я ми кажете в коя от седемте общини имаше двама кандидати ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *