Преизбраха Шахин Байрамов за председател на ДПС в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Шахин Байрамов бе преизбран единодушно за председател на Общинската организация на ДПС в Ардино. Това стана по време на 11-ата редовна общинска отчетно-изборна конференция на ДПС – Ардино, в която участваха  228 делегати. Партийният форум се проведе в събота в залата на читалище „Родопска искра“.

Благодаря ви за голямата подкрепа и за доверието, което ми гласувахте за втори път да ръководя общинската организация на ДПС. Това е голяма отговорност и чест. Ще продължавам да работя всеотдайно и да направя всичко възможно по силите си за да мога да оправдая вашето доверие. Вярвам, че заедно ще постигнем още по-големи успехи в бъдеще, каза след избора си пред делегатите Шахин Байрамов.

На конференцията присъстваха заместник – председателят на ДПС доц. д-р Хасан Азис, народните представители от ДПС Адлен Шевкед, Елван Гюркаш, Павлин Кръстев и Байрам Байрам, областният председател на ДПС Ресми Мурад, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, бивши народни представители, учредители на ДПС в Ардино, репресирани и други.

Отчет за дейността на Общинския съвет на ДПС в Ардино за периода от 2020 до 27 януари 2024 г. представи Шахин Байрамов. Той подчерта, че 34 години вече ДПС е гарант за правата и свободите не само на етническите турци и мюсюлмани, а и на всички български граждани. ДПС е гарант за мира, стабилността и сигурността в нашата родина България. Пазител е на ценностите на демокрацията.

В своето приветствие към делегатите кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че през изтеклия мандат са проведени най-много избори и най-много подложени на тест за доверие. „През целия този период ние спечелихме около 80 % доверие от избирателите в община Ардино, което за нас е отличен резултат. Искам да благодаря на всеки един от вас в тази зала и на всички, които от началото на демокрацията ни гласуват доверие, вярват в нас. От  тази висока трибуна най-отговорно заявявам, че и оттук нататък ще направим всичко възможно за да оправдаем това доверие и през този мандат“, заяви Изет Шабан.

Зам.-председателят на ДПС доц. д-р Хасан Азис предаде на присъстващите специалните поздрави на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и на доц. д-р Джевдет Чакъров.

Областният председател на ДПС Ресми Мурад поздрави Шахин Байрамов за стегнатия отчетен доклад за дейността на общинската организация на ДПС-Ардино за изтеклия период.

От свое име и от името на своите колеги народният представител Елван Гюркаш приветства делегатите на конференцията.

Общинската конференция на ДПС-Ардино издигна кандидатурата на ПГ на ДПС Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров за съпредседатели на ЦС на ДПС във връзка с предстоящата 11-ата Национална отчетно – изборна конференция, насрочена за 24 февруари в София.

Конференцията  номинира Ресми Мурад за председател на Областния съвет на ДПС-Кърджали във връзка с предстоящата конференция, която ще се проведе на 3 февруари.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *