Ардинци потърсиха съдействие от народния представител Байрам Байрам за ремонта на пътя Ардино – Кърджали

Гюнер ШЮКРИ

Довършване на основния ремонт на пътя Ардино – Кърджали. Това беше един от наболелите въпроси, които поставиха ардинци по време на приемната на депутата от ДПС Байрам Байрам. Хората настояват за довършване на рехабилитацията на 9-километровата отсечка между селата Кьосево и Кобиляне.

Друг проблем, който жителите на община Ардино поставиха пред депутата беше санирането на многофамилните сгради. Въпреки усилията на Сдруженията на собствениците и подкрепата на община Ардино за изпълнение на критериите, нито една сграда в района не попадна в списъка с одобрените по програмата за енергийна ефективност. В приемната на Байрам Байрам дойдоха и пенсионери от местния клуб, които заявиха, че пенсиите им трябва да се преизчислят, защото поскъпването на живота през последните месеци ги изправя пред невъзможността да покриват разходите си.

Байрам Байрам пое ангажимент да предаде в ПГ на ДПС въпросите и проблемите на ардинци. Всяка седмица народните представители на ДПС от Кърджали провеждат срещи с жителите на 7-те общини по предварително обявен график.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *