Лъвиците излизат на тренировка на Арена Арда в 15 часа на 22 февруари Мачът България-Украйна започна в 16 часа на следващия ден

Нов живот

След успешната кампания в първото издание на турнира на УЕФА Лига на нациите-жени, българският национален отбор се класира за участие в плейофите за изкачване в Лига Б. В първия си двубой «лъвиците» ще посрещнат тима на Украйна, който завърши на трето място в своята група в лига Б.

Както «Нов живот» информира, двубоят ще се проведе на Арена Арда в Кърджали на 23 февруари 2024 г. от 16 часа, а реваншът ще бъде на 27 февруари в турския курортен град Анталия.

Официалната тренировка на българките е на 22 февруари от 15 часа. Очаква се треньорката Силвия Радойска да изведе на терена вратарките Роксана Шахънска и Мартина Илиева; защитничките Яница Иванова, Нора Димитрова, Мариела Недева, Силвия Кефалова, Жасмина Атанасова, Яна Динева, Кристиана Караиванова; полузащитничките Ивана Найденова, Лора Петрова, Леонора Желева, Николета Бойчева, Йоана Станкова, Здравка Парапунова и нападателките Евдокия Попадинова, Виктория Яворова, Димитра Иванова, Александра Сергеева, Надежда Иванова, Александра Янева, Полина Ръсина, Симона Петкова, Катрин Караджова.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *