Нов живот
Ежегодно в училища се отбелязва Деня за безопасен интернет и цели насочване вниманието на ученическата общност към рисковете, които крият ресурсите на виртуалното пространството, както и проучване на техните интереси и нагласи за общуването чрез социалните мрежи.
Общинска комисия в състав оцени 20 рисунки, представени от ученици от училищата ОУ „Иван Вазов“ с. Поточница и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Странджево, общ. Крумовград. Конкурсът беше насочен към възрастови групи I-IV и V-VII клас, без ограничения за техника и формат на рисунките като целта бе насърчаване на всеки ученик да представи интересите и познанията си по темата.
Класирани и оценени за най-добри бяха рисунките на ученици представили чрез творчество своето отношение по темата за интернет ресурсите, безопасното общуване и създаване на приятелства, ролята на социалните мрежи в общуването, нагласите за оползотворяване на свободното време.
Конкурсът беше организиран по плана за изпълнение на превантивната дейност на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Крумовград.
Грамота и предметни награди са предвидени за всички участници в конкурса.

КЛАСИРАНЕ:

 

I. I-IV клас
I – во място
Елиф Гюнай Рашид – ученичка в I клас на ОУ „Иван Вазов“ с. Поточница
II – ро място
Дамла Метин Ариф – ученичка в IV клас на ОУ „Иван Вазов“ с. Поточница
III – то място
Бехие Фаик Юсеин – ученичка във II клас на ОУ „Иван Вазов“ с. Поточница

II. V-VIII клас
I – во място
Мерджан Гюнай Рашид – ученик в VI клас на ОУ „Иван Вазов“ с. Поточница
II –ро място
Тимур Дафинов Михайлов – ученик в VI клас на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Странджево
III – то място
Есил Бехлюл Халил – ученичка в VII клас на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Странджево

Последвайте ни и във Facebook