Тотално нов облик ще придобие пространството около бившия паметник на Георги Димитров, обеща кметът Ерол Мюмюн обясни, че администрацията вече работи по проекта, не е нужно обществено обсъждане

Валентина ИВАНОВА

Пространството около бившия паметник на Георги Димитров ще придобие тотално нов облик, Ще стане 100 пъти по-хубаво и всеки кърджалиец ще може да се гордее, докато се разхожда там с децата си. Администрацията вече се е ангажирала с решаването на въпроса. По-добре да продължим да работим с пълна пара, да не губим време в организирането на обществени обсъждания. Това заяви на февруарската сесия кметът Ерол Мюмюн в отговор на въпроса на Раиф Мустафа.

Съветникът от ДПС изказа мнение, че е крайно време мястото срещу сградата на общината да придобие европейски вид.

Чудя се защо през последните години нямаше обществено обсъждане, нямаше и решение какво да се прави на това място, обобщи Ерол Мюмюн.

Последвайте ни и във Facebook

2 Отговори

  1. Анонимен каза:

    Като започнете сега да работите с пълна пара само гледайте парата да не отиде в свирката на локомотива . 34 години все с пълна пара работи общината и накрая пак същото . Всичко в града се оправи остана само паметника . Още по време на кметуването на Расим Муса когато беше дошъл на посещение в общината китайският посланик питаше защо тези черни колони стърчат празни срещу нея . От тогава минаха толкова години .

  2. Владимир каза:

    Подаване на топка взаимно, кого заблуждавате

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *