Уникален филм за Крумовград тръгва в телевизионен ефир Разказва за пъстрата природа, златото и златните сърца на хората

Нов живот 

„В сърцето на Източните Родопи се крие едно изумително съкровище, откривано наново и наново през вековете. Място, заселено в незапомнени времена, дарено от природата с възхитителна хубост, невероятни исторически съкровища, открития като от друг свят и усмихнати, приветливи жители.“

Докосването до тази съкровена красота – сплав от природни съкровища, багри, злато и златни сърца, е пресъздадена възхитително в първия филм за Крумовград, направен през 2023 г. от креативен екип. Тайните места на Рила са показани по нов и още по-величествен начин, подобно на една малка Швейцария, в новия филм „КРУМОВГРАД – Сърце от злато“, чиято премиера беше наскоро в ефира на телевизия Травъл ТВ.

Филмът за Крумовград се разхожда около силата на природата и борбения дух на гордите планинци.

Гледайте филма за златната мина Крумовград – преносно, но и пряко, тъй като много от неизбродимите възвишения край града са източник за добив на злато.

Изключителните кадри от тази неземно хубава земя и традициите на нейните жители са заснети с дрон, различни видове камери, като целта на екипа е била да влязат и пресъздадат изобилието на пъстрата природа, златото и златните сърца на хората.

Вълнуващия филм „Крумовград – сърце от злато“ може да гледате всеки делничен ден в ефира на телевизия „Травъл ТВ“, от 19,30 ч. в рубриката „Наблюдения от Травъл ТВ“.

Последвайте ни и във Facebook

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Тайните места на Рила?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *