Бюрото по труда в Кърджали раздава ваучери за обучение по дигитална грамотност Кандидатстването е само по електронен път

  • Приемат и заявления по проект „Родители в заетост“

Нов живот

В Дирекция „Бюро по труда“ – Кърджали, можете да получите информация за вакантните длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина.

Продължава приема на заявки от работодатели по проект „Младежка заетост+”. Подробна информация можете да намерите на официалната страница на Агенция по заетостта https://www.az.government.bg/pages/mladejka-zaetost/, както и на място в ДБТ Кърджали.

Агенция по заетостта стартира прием на заявления за обучение с ваучери за придобиване на дигитални умения по ключова компетентност (КК) 4 „Цифрова компетентност“. В него могат да се включат безработни и заети лица, като фокусът ще бъде върху лицата в неравностойно положение, тези без дигитална грамотност, лица от ромски произход, лица с ниско равнище на образование, с ниски/или без дигитални умения, по-възрастни лица и други. По подробна – информация можете да получите на официалния сайт на Агенцията.

Продължава приема на заявления по проект „Родители в заетост“. Родителите и безработните лица (детегледачи) могат да подават своите заявления за включване в проекта само по електронен път чрез подаване на електронно заявление.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *