Александър Тунчев след мача с „Левски“: Не мисля, че е сериозно да говорим за класиране в Европа

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев заяви след поражението с 0:4 от Левски, че в момента не е сериозно да се говори за класиране в европейските клубни турнири през следващия сезон.

Кърджалийци изиграха слаб двубой на „Виваком Арена Георги Аспарухов“, което призна и самият Тунчев.

„Позволихме прекалено много пъти на играчите на Левски да стрелят към нашата врата. В много ситуации гледахме отблизо какво ще правят. Преди мача говорихме кои са силните страни на Левски, но и при първия, и при третия гол ни вкараха по един и същ начин с удари от далечна дистанция“, заяви той.

„Днес определено се виждаше, че има напрежение при нас. През зимата ни напуснаха основни футболисти и си личи, че явно те са били много важни за нас. За да се измъкнем от това положение, трябва да взимаме победи. Тези победи се постигат с работа. Деян Лозев и Боби Цонев бяха с температура преди мача, някои хора играха на непривични позиции, но това не може да ни бъде оправдание. Ако не можем да си подаваме топката, трябва да можем да покажем характер и да се сбием.

Срещу ЦСКА-София за Купата на България трябва да покажем, че резултатите ни в последно време не са плод на нашите слабости, а на нещо извън нас. Купата дава по-кратък път към Европа, но в момента не мисля, че е сериозно да говорим за Европа“, завърши Тунчев.

Източник: bta.bg

2 Отговори

  1. Раве каза:

    В момента е важно да мислим за оставка!Два месеца бяхте в подготовка и как не разбрахте че нямате защитници?Че играете дефанзивен футбол не от вчера,че 70% от грата на Арда е между защитниците и вратаря,че победа без удари от дистанция към противника не може да има!Арда при Тунчев загуби

  2. Раве каза:

    Никой не ви е напускал,но вие ги налагахте за сметка на други за да ги продадете и осигурите заплатите си!И сега изведнъж видяхте че нямат заместници!Арда се превръща в донор за други футболни отбори разбира се за пари!Следващия сезон Арда ще е още по зле защото ще я напуснат и останалите от евро отбора на Арда,наемниците и ще събирате отбор от махалите което явно е и целта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *