Пет пътни инцидента са станали в областта през почивните дни Има един леко пострадал пътник, нанесените щети са материални

Пътник е пострадал леко при едно от петте пътнотранспортни произшествия през почивните дни. На 3 март около 4 часа в Кърджали 19-годишен с товарен автомобил „Тойота“  загубил контрол над управлението и се блъснал в дърво. 19-годишен пътник е бил прегледан в Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали и освободен за домашно лечение.  Не е констатирана употреба на алкохол, съставен е акт по ЗДвП.

На 2 март около 16 часа в района на Общинската горичка на входа на Кърджали 19-годишна с „Фолксваген“ загубила контрол над управлението, колата се блъснала в еластична ограда и спряла в канавка. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат Съставен е акт. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил катастрофиралия автомобил и почистил мястото на произшествието.

На 2 март в землището на село Светулка 48-годишна с „Пежо“ загубила контрол над управлението и автомобилът навлязъл в крайпътна канавка. Тестът за алкохол с техническо средство  е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

На 3 март около 2,30 часа между селата Бенковски и Китна 42-годишен с „Ланд Роувър“ не оставил достатъчно странично разстояние при разминаване и ударил „Форд“, след което напуснал мястото на произшествието. Установен е по-късно, съставен е акт.

На 1 март около 22 часа в землището на село Великденче 23-годишен водач на „Фолксваген“ ударил внезапно изскочила сърна на пътното платно. Не е констатирана употреба на алкохол от водача. Съставен е акт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *