Смях на корем обещава Кръстю Лафазанов на кърджалийци Показва комедийното си шоу "КОМИКадзе на КРЪСТЮпът" на 9 април в театъра

Нов живот

Известният актьор Кръстю Лафазанов е включил Кърджали в своето турне из България, в което показва комедийното шоу „КОМИКадзе на КРЪСТЮпът“. Представлението е на 9 април от 19 часа в театъра. Сценарият и постановката са дело на Елена Начева, а оригиналната музика и изпълнението – на Андрей Чолаков и Георги Крис Лафазанов.

Смехът не е опасен за вашето здраве! Смехът преборва всичко, дори и Глупостта… Глупостта е излечима. РошаШАвите ѝ разновидности като надменност, горделивост, самонадеяност, самолюбие, себеизтъкване, фръцкавост и високопарните ни страсти – също. Попитайте и другите излекувани…

Обещаваме ви Смях на корем! Колкото можете да поемете! Всяка житейска КръстЮсловица има поне едно усмихнато решение, но затова пък крие безброй усмАхнати.

Нагледен урок защо не се продават на КръстЮвичар КръстЮвицове. И защо не се канят гости на чужда софра от свое име, без да има самоиронична готовност да се плати сметката и цената. Това обещават авторите Елена Начева и Кръстю Лафазанов.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *