Три пътни инцидента с трима леко пострадали през вчерашния ден

Три са пътните произшествия вчера в областта, леко пострадали са трима. Водач, употребил алкохол, ударил 66-годишна жена, докато пресичала на обозначно място. Произшествието станало около 13,15 часа на кръстовище в Кърджали.

Пострадалата била прегледана от спешни медици и освободена за домашно лечение. Направеният тест за алкохол на 47-годишния водач с техническо средство отчел 1,25 промила. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за химически анализ.

Образувано е бързо производство в РУ-Кърджали. Около 16,30 часа в Крумовград 37-годишен водач на Сеат“ блъснал малолетно дете, което било прегледано от екип на Филиала на спешна помощ в града и освободено. Тестът за алкохол на водача с техническо средство е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Около 7,30 часа по пътя между селата Житница и Черноочене 18-годишна с „Фолксваген“ загубила контрол над управлението, колата напуснала платното за движение, ударила се в пътен знак и се преобърнала по таван. Водачката е пострадала леко при катастрофата. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил катастрофиралия автомобил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *