Общинският съвет на ДПС в Ардино проведе заседание за предстоящите избори на 9 юни

Гюнер ШЮКРИ

Заседание на Общинския съвет на ДПС – Ардино се проведе в Клуба на партията за предстоящите избори на 9 юни. Председателят на Общинската организация Шахин Байрамов запозна присъстващите с решенията на Централния съвет на ДПС, както и с критериите и процедурите за номиниране на кандидати за народни представители и членове на Европейския парламент, съответно за предсрочните парламентарни избори и европейски избори, които ще се проведат на 9 юни.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че отново предстоят много важни избори и очаква пълна мобилизация от структурите на ДПС в Ардино, както и, че организацията е мотивирана, единна и готова за работа.

На заседанието бе сформиран Общински предизборен щаб начело с председателя на общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов. В него са включени всички 21 членове на местния Общински съвет на ДПС. Решено бе разширеното заседание на Общинския съвет на ДПС-Ардино във връзка с предстоящите избори на 9 юни да се проведе на

22 април (понеделник) от 11:00 часа в залата на читалище „Родопска искра“. Взето бе още решение отбелязването на годишнината от гибелта на Кязим Паша да се проведе в последния петък на месец април. Тази година събитието ще се проведе на 26 април.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *