Ученичка от „Йовков“ с призово място от Национална конференция

Нов живот

Поредно отличие за Мелин Вели от 12. клас – профил „Предприемачески“ и за нейния преподавател г-жа Галина Попова от Четвъртата национална ученическа конференция на тема: „Изкуственият интелект и трансформацията на образованието“, организирана от Висше училище по застраховане и финанси и Националната асоциация на преподавателите по икономика.

Мелин, както и останалите участници, имаха за задача да разработят доклад в обем 5-8 страници и да подготвят презентация на разработката си, която да представят по време на конференцията.

Дванадесетокласничката се представи достойно, показа много добра подготовка, за което получи Специална награда, грамота за второ място и 50% отстъпка от семестриалната такса за първата година от обучението си  по програма в образователно-квалификационна степен “бакалавър.

Участниците бяха оценявани от специална комисия, съставена от преподаватели и представители на администрацията във висшето училище, в състав: проф. д-р Даниела Илиева, проф. д.н. Мариела Деливерска, доц. д-р Христина Атанасова, д-р Илинка Патърова, ас. Юлияна Георгиева и Мирена Шилева.  Най-добрите доклади от конференцията са включени в електронното ученическо списание „Икономисти на бъдещето“, издавано от университетското издателство на ВУЗФ „Св. Григорий Богослов“.

Клуб „Журналист“

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *