Децата на Неделино вече ритат на обновена спортна площадка Игрището става за футбол, волейбол, тенис на корт и хокей на трева

  • Кметът Боян Кехайов подари на децата топки, ракети и мрежи

Нов живот

В Неделино откриха напълно реновираната спортна площадка в двора на Средно училище  „Св. Св. Кирил и Методий“. Тя е изградена през 2011 година и бе силно амортизирана поради дългата експлоатирана като единствено игрище в общината.

След спечелен проект пред Министерството на образованието и науката общинското ръководство предприе бързи действия и спортното съоръжение вече е напълно обновено. Подменена е изкуствената настилка, предпазната мрежа, ремонтирана е и зоната за публика.

Игрището вече е мултифункционално с възможности за практикуване на следните видове спорт: футбол, волейбол, тенис на корт и хокей на трева.

Радвам се, че успяхме да отговорихме на молбата на нашите малки съграждани най-накрая в Неделино да има и игрище за тенис на корт, заяви кметът Боян Кехайов на откриването на обекта. След това той предоставихна училищното ръководство волейболни и футболни топки, ракети и топки за тенис, както и мрежи за тенис и волейбол.

Благодарение на треньора Светлозар Личев последва спортен празник, а фирма «Юг строй“ от Златоград, извършила ремонта, на децата торта.

 

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *