Себихан Мехмед към 90 здравни работници: Не е лек изборът Ви – да пренебрегнеш себе си, за да служиш на другите

Галина АВРЕНЛИЕВА

В Световния ден на здравето и здравните работници – 7 април,  кметът на община Крумовград Себихан Мехмед за пореден път засвидетелства своето уважение и почит към лекарите и  здравните работници от общината.

На празнична вечер в ресторант „Дивна“ тя събра над 90 лекари, стоматолози, фармацевти, здравни специалисти от учебни заведения и работещи в детски градини, болница, медицински център, спешна помощ, лаборанти.

Кметът благодари на медиците за човещината, за готовността им за помощ всеки миг, когато и секундите са решаващи, затова че се налага да издават най-човечната заповед „Дишай!“.

“Не  е лек изборът Ви – да пренебрегнеш себе си, за да служиш на другите. Затова поклон, дълбок поклон и огромна благодарност за положените усилия, труд и самоотверженост!“, каза Себихан Мехмед.

Стрък бяла роза за всеки от „хората в бяло“, мили думи, благодарности  и аплодисменти за нашите медици, музика в изпълнение на дует Чавдарови и разведряващ хумор, поднесен от ненадминатата Веселина Бабаджанкова,  бяха само част от празничните минути  подготвени с много топлота за хората, които дори и на празника си са готови да се отзоват на помощ на своите пациенти.

1 Отговор

  1. Мария Стефанова каза:

    Беше прекрасно тържество ! Благодарим на Кмета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *