„Дънди Прешъс Металс Крумовград“ посрещна 26 стажанти Още в първият ден преминаха въвеждащо обучение за запознаване с основните правила на безопасност

На 3 юли дружествата на „Дънди Прешъс Металс“ в Челопеч и Крумовград посрещнаха над 45 стажанти, които ще бъдат част от лятната стажантска програма, която се отличава с чудесни възможности за обучение и работа в реална работна среда, както и добра подготовка за
бъдеща професионална реализация в съответното направление.

В „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ стартираха 25 стажанти – 10 студента и 15 ученика от Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение „Челопеч“. През следващите 2 или 3 месеца младежите ще трупат практически умения и ценен опит в екипи от професионалисти в отделите „Човешки ресурси и Администрация“, „Информационни технологии“, „Технически служби“, „СМАРТ център“, „Финанси“, „Доставки и логистика“, „Връзки с обществеността“, „Проекти“, „Добив на руда“, „Преработка на руда“, „Поддръжка“, „Опазване на околната среда“ и „Безопасност и здраве при работа“.

В „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ 22 студента и 4 ученика от СУ „Васил Левски“ също започнаха своята стажантска програма. С вълнение и ентусиазъм, младежите бяха разпределени в отделите Производство „ИССМО“, „Поддръжка Електро и КИП и А поддръжка“, „Механо поддръжка“, дирекция „Поддръжка“, „Производство Технически служби“, „Връзки с обществеността“, обогатителна фабрика – „Производство Обогатителна фабрика“, „Безопасност и здраве при работа“, „Производство – Технологичен отдел“, „Опазване на околната среда“, „Човешки ресурси и администрация“, „Проучвателни дейности“ и „Информационни технологии“.

Още в първия си ден стажантите преминаха през въвеждащо обучение, което има за цел да запознае новите служители с основните правила по безопасност, които всеки намиращ се на територията на „Дънди Прешъс Металс“ трябва стриктно да следва. Служители от отдел „Човешки ресурси и Администрация“ представиха пред стажантите основните дейности на рудник „Ада тепе“ и рудник „Челопеч“, запознаха младежите със социалната програма на компанията и разказа повече за работния процес на различните дирекции и отдели.

Преди обяд всички стажанти се отправиха към новите си работни места.

Лятната стажантска програма на „Дънди Прешъс Металс“ подкрепя личностното и професионално развитие на младите хора като им предоставя професионални обучения и работа в реална работна среда. По този начин младежите се насърчават да надграждат своите знания и умения, да развиват качествата си и да трупат полезен опит. Всички участници в програмата имат възможност да се подготвят по-добре за по-нататъшните стъпки в кариерата си.

Освен изграждането на стабилни основи, възможността за работа в приятна атмосфера, модерните технологии, динамиката, екипите от професионалисти и отличната подготовка, която придобиват, стажантите получават скъпи спомени и приятни преживявания, създават нови контакти и приятелства през златното си лято в „Дънди Прешъс Металс“.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *