Опитният Черно море излъга смелия Крумовград Двубоят завърши 3:1 за моряците

Новакът Крумовград изигра поредния си много силен мач в елита, но записа поражение с 1:3 от Черно море в откриващия двубой от третия кръг на шампионата.

Двата тима изиграха доста атрактивен двубой в Коматево, в което видяхме общо шест гола, но два от тях бяха отменени след намесата на ВАР.

И двата бяха отбелязани от тима на Крумовград, който в големи части от мача надиграваше своя опонент, но пък в самия край допусна два гола и остана с празни ръце от този двубой.

Първи гол в мача вкараха именно символичните домакини, но то бе отменено заради тънката засада на Патрик, а Черно море отговори с няколко опасни атаки, като при едно от тях в 39-ата минута, „моряците“ получиха право да изпълнят дузпа.

Атанас Илиев бе точен от бялата точка, но още до края на полувремето Крумовград изравни. Чудесна атака, която бе завършена с красив диагонален шут на Александър Колев, превърнал се в гол.

След почивката домакините се втурнаха да търсят пълен обрат и сякаш го бяха постигнали, при това по изключително куриозен начин, когато в опита си да изчисти, националният ни страж Иван Дюлгеров уцели Серкан Юсеин и топката влетя във вратата.

Тук обаче отново дойде намесата на ВАР, като повторенията показаха, че топката се удря в ръката на опитващия се да се предпази Юсеин, което за съжаление на Крумовград е нарушение на правилата и голът нямаше как да бъде зачетен.

И така както новакът в елита пропдължаваше да е по-активен, опитът на Черно море и на Илиан Илиев си казаха думата, защото две от смените му отнесоха трите точки към Варна.

Първо Велислав Василев се разписа в 86-ата минута, когато ударът му с доза късмет и рикошет се превърна в гол, а в последните секунди на мача Николай Златев оформи крайното 3:1, което временно качи Черно море на върха в класирането.

Източник: Дир.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *