Деца на Футболна академия Арда 1924 триумфираха в първото издание на RUN FEST Кърджали

Нов живот

Поредна порция поводи за гордост, радост и усмивки за Футболна Академия Арда 1924, техните деца и родители! Освен с многото участници в първото издание на страхотно организираният RUN FEST КЪРДЖАЛИ 2023, от Футболна Академия Арда 1924 могат да се похвалят и с призови отличия при децата във всички три трасета!
Първи при малчуганите до 10г възраст стана голмайсторът на набор 2015 Енес Моралиев, а втори се класира острието на набор 2014 Ерен Емин. Момчетата спечелиха надпреварата при трасето от един километър, като бяха повече от категорични в битката за челни позиции.
С триумф в надпреварата със стотици деца в парк Простор се поздрави и футболистът Ники Николов от набор 2011, който преодоля най-бързо трасето от километър и половина за деца над 10г. Второ място пък при децата до 6г спечели пет годишният техничар от набор 2018г на академията Ийит Коджаосман.
Ръководството на академията поздравява всички свои над двадесет деца участвали в надпреварата като им пожелава много здраве още куп успехи на терена и извън него и разбира се не на последно място им благодари, че прославят името на ФК Арда 1924 не само на зеления килим!

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *