Тунчев: Най-слабият ни мач от началото на сезона

Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след загубата от Славия с 0:1 в efbet Лига. Бившият национал призна, че не е останал никак доволен от изявите на своите играчи.

„Нямаше за какво позитивно да се хванем в днешния мач. Може би от началото на сезона това ни е най-слабият мач, нищо не се получаваше. Бяхме плахи, нищо не показахме в креативен план. След пет поредни победи, трябваше да дойдем със самочувствие, но това, което бяхме говорили, не се получили.

Бяхме в някаква изчаквателна позиция, стояхме далеч от хората, не бяхме инициативни, чакахме противника, имахме една ситуация на Преслав Боруков през първото полувреме и с това се изчерпваме. Трябва да променим начина, по който изглеждахме днес.

В Кърджали изглеждаме по друг начин, трябва да се забавляваме и да покажем това, което показахме в победните мачове, не трябва да действаме с припряност, не сме непобедим отбор, рано или късно ще загубим, но днес въобще не ми хареса отборът“, заяви Александър Тунчев на стадиона в столичния квартал „Овча купел“.

Източник: Спортал

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    След мача със „Славия“ на „АРДА“ и предстоят три мача с „Лудогорец“ с „ЦСКА“ и с „Черно море“ като се очакват почти три загуби . Но кой каквото си надроби накрая това ще сърба .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *