Президентът Румен Радев поздрави жителите и гостите на Кърджали по случай празника на града

Нов живот

Президентът на Република България Румен Радев изпрати поздравителен адрес до кмета на общината Хасан Азис и жителите и гостите  на  Кърджали по повод 21 октомври – празника на града.

Приемете сърдечните ми поздрави по случай празника на вашия град. С дългата си история и магнетизма на Перперикон, внушителните язовири и живописните защитени местности родният ви край очарова докосналите се до красотата на Източните Родопи. Многобройните фестивали и конкурси събират в Кърджали таланта на творци от различни поколения и добавят артистичност в забързания ритъм на съвремието. Вярвам, че заедно с усърдие и постоянство ще продължите да предавате на младите любов към Отечеството ни и към обичаите и традициите, завещани ни от предците, се казва в поздравителния адрес, който бе прочетен на тържеството пред Паметника на Освободителите в Градската градина по случай Деня на Кърджали.

Чрез поздравителния адрес президентът пожелава на всички жители и гости, участници в празненствата, здраве, мир и добро настроение.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *