Кандидатът за кмет Никола Чанев и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ: Да сложим на 29 октомври край на порочния управленски модел в Кърджали Местни избори 2023

Кандидатът за кмет на община Кърджали Никола Чанев и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ призоваха структурите към пълна мобилизация на 29 октомври, за да се сложи край на един порочен управленски модел, който изсмуква публичните ресурси и налива обществени средства в джобовете на партийни велможи и фирми на роднини. Време е да затворим кранчетата и да сложим ред, изтъкна Чанев. „Да изчистим града си. Да спрем презастрояването.

Да се справим с бездомните кучета. Да се погрижим за парковете и зелените площи. Да пуснем фонтаните. Да възродим Младежкия дом. Да имаме работещи плувни басейни. Искаме редовно извозване на боклука и измиване на улиците. Да шофираме по преасфалтирани улици, да се движим по ремонтирани тротоари.

Това не са илюзии, а реални човешки потребности на хора, които живеят в областен град, в 21 век. И които не искат да живеят като крепостни, а като жители на град с перспективи, в който младите семейства имат условия да останат и да отглеждат децата си. Има кандидати за кметове, които сутрин искат да надграждат досегашното управление, а вечер обещават смяна на модела. Този модел, колеги, не подлежи на подмяна. Ерол и Хасан са двете лица на една и съща монета. Този модел трябва да се демонтира, категорично. Защото в желязото има пукнатина.

И тя е видима за всички“, заяви Никола Чанев. Областният координатор на партията Цвета Караянчева подчерта, че ГЕРБ е единствената политическа формация в региона, която от създаването си до днес, капка по капка пробива статуквото в област Кърджали, тръгва на избори с пълни листи и предлага реални политики на хората, не лозунги и празни обещания. От 17 г работим не с бързане, а с неспиране и за разлика от дузина партии-еднодневки, имаме политическо представителство и влияние в 7-те общини, пълни листа и кандидати за кметове не само в Кърджали, но и в Кирково, Джебел, Момчилград, Крумовград, Ардино и Черноочене“, каза председателят на 44-то Народно събрание.

„Шансът е на наша страна. Не позволявайте някой да ви убеждава в обратното. Всеки шампион някога е бил претендент, който не се е предавал. Място за поражение няма. Мачът е за съдбата на Кърджали.

В моя ъгъл на ринга стоят хора, готови да се бият рамо до рамо до последния рунд и които няма да свалят ръкавиците, докато реферът не свири край. И това са кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ“, категоричен бе Никола Чанев.

2. Наим Наим

3. Лидия Асенова

4. Руслан Терзиев

5. Милена Димитрова

6. Гроздан Колев

7. Иван Илиев

8. Иван Гавазов

9. Ирина Чанкова

10. Светослав Костадинов

11. Али Салиф

12. Д-р Йорданка Господинова

13. Стоян Димитров

14. Д-р Милчо Енчев

15. Цветан Сербезов

16. Садберин Мюмюн

17. Камелия Василева

18. Събчо Кючуков

19. Милена Терзийска

20. Айхан Али

21. Маргарита Башлиева

22. Александра Станчева

23. Милена Кирякова

24. Стоян Стоянов

25. Христина Яворова

26. Ръзван Назиф

27. Диляна Крушкова

28. Кирил Николов

29. Нешка Мечтанова

30. Севдие Халибрям

31. Илина Стоянова

32. Фейзи Бекир

33. Светозара Андреева

34. Ивайло Кацаров

35. Музафер Ахмед

36. Берхан Юсеин

37. Соня Милетиева

38. Златина Стоянова

39. Весела Мюмюн

40. Фатме Ахмед

41. Ивета Николова

Кампанията на ГЕРБ за местните избори бе закрита официално с театрално представление.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!