„Възраждане“ издига кандидатурата на Даниела Петрова за председател на Общинския съвет в Кърджали

Валери КОВАЧЕВ

ПП „Възраждане“ ще обяви кандидатурата на Даниела Петрова за председател на Общинския съвет в Кърджали, тъй като смятаме, че тя има доста богат юридически опит, който ще бъде  полезен в тази насока. Също така е наясно как работят администрациите, както областна, така и общинска. Като цяло е добре председателят на Общинския съвет да бъде с юридическо образование, тъй като повечето от нещата и проблемите, които се решават, са от правно естество. Това каза днес на пресконференция Анета Георгиева, общински съветник и председател на структурата на ПП „Възраждане“ в Кърджали. В пресконференцията взеха участие и останалите двама общински съветници от ПП „Възраждане“ – Даниела Петрова и Георги Дяков.

Първото заседание на Общинския съвет в Кърджали, на което ще бъде избран председател на Общинския съвет, ще се проведе утре.

Искам да благодаря на всички, които ни гласуваха доверие да бъдем представители на техния граждански глас в Общински съвет в Кърджали. И се надявам да оправдаем тяхното доверие. Няма да е леко, никак даже, конфигурацията е малко особена този път. Има вече едно определено мнозинство, но ние ще дадем всичко от себе си, когато се налага да бъдем практична опозиция, така че да отстояваме нещата, които са в интерес на гражданите на Кърджали, заяви още Анета Георгиева.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *