Даниела Петрова: Ще бъдем конструктивна опозиция и общински съветници на всички граждани

Валери КОВАЧЕВ

Ще бъдем конструктивна опозиция в Общинския съвет в Кърджали. Всички решения, които се предлагат и са полезни за обществеността следва да бъдат подкрепяни, каза на пресконференция днес общинският съветник от ПП „Възраждане“ Даниела Петрова.

Тя благодари на гражданите за подкрепата и доверието, което получила на местните избори на 29 октомври като кандидат за кмет на общината, както и за листата за общински съветници на ПП „Възраждане“.

По думите й резултатът на „Възраждане“ в Кърджали е един от най-добрите в страната. Истински трудното обаче тепърва започва. Тепърва местната власт идва в ръцете на новоизбрания кмет и на новоизбрания Общински съвет и тепърва ще трябва да се доказва, че даденото ни доверие си е струвало.

Аз и групата на „Възраждане“ ще се стараем да бъдем общински съветници на всички граждани, надявам се и нашите колеги от другите политически формации да мислят и да действат по същия начин, добави Даниела Петрова.

Всичко е важно, което е свързано с града и общината. Основните проблеми, които се забелязват са свързани с инфраструктурата – асфалтиране на пътните артерии, ремонт на тротоарите, поддържането на зелените площи. Ако тези теми се поставят в началото на новия мандат и се търсят решения ще бъде полезно за в бъдеще. Така Даниела Петрова отговори на въпроса – кои са първите приоритети на групата съветници от ПП „Възраждане“.

Друг въпрос, който счита за много важен е общия устройствен план на града. За него трябва да има по-широко обсъждане. Действащият до момента да бъде преразгледан, а този, които е в проект също да  бъде поставен на широко обществено обсъждане.

В Кърджали се строи на парче, не се поставя въпроса за някакъв общ изглед и подходяща архитектура. Всеки строи както и каквото си поиска, дава му се разрешение. Облика се промени доста, особено в квартал „Възрожденци“, там е някакъв кошмар, заяви общинският съветник и председател на ПП „Възраждане“ в Кърджали Анета Георгиева.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *