Малки футболни таланти от „Арда“ взеха участие в международен турнир в Гърция Момчетата на треньора Емил Щерев записаха убедителна победа над отбора на домакините от Комотини

Гюнер ШЮКРИ

Децата на ПФК „Арда“ (Кърджали), родени през 2012 г. и 2013 г., взеха участие в коледно-новогодишен международен турнир в гръцкия град Комотини. Малките футболни таланти, водени от треньора Емил Щерев (Недро), записаха една победа и допуснаха една загуба в надпреварата.

В първата си среща футболистите на ПФК „Арда“ победиха убедително с 8:0 отбора на домакините от Комотини. Във втория си мач след много оспорвана игра загубиха с минималното 0:1 от връстниците си от Кавала.

„Стана много хубав турнир. Отборът се представи добре и съм доволен от показаното и в двата мача. Резултатите не са толкова важни. Децата създават приятелства, развиват и социални умения. Искам да благодаря на президента на ПФК „Арда“ Рамадан Яшар, както и на президента на ФК „Комотини“ за предоставената възможност да се организира този турнир. Надявам се турнирът да се стане традиционен“, заяви Емил Щерев (Недро).

 

                                                                                                                                                                                                                🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *