Жители на община Крумовград търсиха съдействие по проблеми от депутата Елван Гюркаш Това стана в приемния ден на народния представител от ДПС

Нов живот

Народният представител от ДПС Елван Гюркаш се срещна с жители на община Крумовград, които проявиха голям интерес към приемния ден на депутата.  Те търсиха съдействие по различни казуси.

Поставени са въпроси, свързани с възможността за определяне на минимален необлагаем доход на земеделските производители, което ще е от полза за дребните стопанства. Питане е отправено към нея и защо НОИ не признава осигурителните вноски на земеделските производители с дългогодишна регистрация без прекъсване – над 10 години, и защо при условие че не се признават, внесените суми не се възстановяват?

Жителите алармират и за дисбаланса в одобрените за саниране сгради в общините. Крумовград е сред многото градове в България без нито един одобрен проект по програмата за енергийна ефективност.

Елван Гюркаш пое ангажимент да запознае Парламентарната група на ДПС с проблемите, както и да бъдат инициирани срещи за търсене на решение.

Приемните на народните представители от ДПС в региона продължават и през следващата седмица.

 

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *