Крумовград завърши наравно с полския Заглебие (Любин) в Турция Контролната среща приключи при резултат 1:1

Отборите на Крумовград и Заглебие завършиха наравно при резултат 1:1 в контролна среща в Турция. Това бе втора проверка на българския тим на турска земя. Диего Рапосо (17) беше точен с глава, а в последната секунда футболист на полския тим се разписа от фаул.

В 15-ата минута шут на Серкан Юсеин от далечна дистанция премина над вратата. В 17-ата минута Джуниет Али центрира чудесно в наказателното поле, а там Диего Рапосо изпревари защитата и  засече с глава за 1:0.

В 25-ата минута Димитър Тонев пострада след сблъсък с противник, което доведе до неговата принудителна смяна.

Първото полувреме завърши по-добре за поляците, но гол не падна. През втората част Станислав Генчев замени голяма част от футболистите си. Янко Георгиев също се отчете с добра намеса при удар от далечна дистанция.

Футболистите на Заглебие имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Калоян Пехливанов, но главният съдия даде знак играта да продължи.

В самия край на двубоя полският тим стигна до попадение. След майсторско изпълнение на пряк свободен удар топката бе неспасяема за стража на Крумовград и така Заглебие изравни. Веднага след това дойде и последният съдийски сигнал.

Източник и снимка: Спортал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *