„Върбица“ /Бенковски/ започва подготовка, в събота играе приятелски мач с „Локомотив“ /Стара Загора/

Валери КОВАЧЕВ

Отборът на ФК „Върбица“ /Бенковски/ започва подготовка за пролетния полусезон с приятелска среща срещу отбора на ФК „Локомотив“ /Стара Загора/. Мачът ще се играе на 3 февруари, събота, от 14 часа, на стадион „Локомотив“ в Стара Загора, научи „Нов живот“ от Вальо Драганов, член на Управителния съвет на клуба.

Предвижда се „Върбица“ да изиграе още две контролни срещи, като отборите и датите на двубоите ще бъдат обявени допълнително.

ФК „Върбица“ участва в Областна група Хасково. Заради липса на отбори в област Кърджали няма група. Домакинските си мачове играе на стадиона в Черноочене. След есенния полусезон е на четвърто място в класирането с 21 точки, натрупани от 11 мача. Такъв актив от точки има и третият в таблицата – „Любимец 2000“ /Любимец/. На второ място е ОФК „Хасково“ /Хасково/ с 24 точки. Лидер във временното класиране е ФК „Свиленград“ /Свиленград/ с 31 точки.

Пролетният полусезон в Областна футболна група Хасково започва на 2 март, събота. „Върбица“ /Бенковски/ ще гостува на „Любимец 2018“ /Любимец/. Домакините са на девето място след есенния дял на първенството.

 

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *