Интензивен трафик на камиони на изхода по границата с Румъния, Сърбия и Турция На границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове

Движението на товарни автомобили на изход от страната по границата с Румъния, Сърбия и Турция е интензивно, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция” на МВР на интернет страницата си, по данни към 06:00 часа тази сутрин, предаде БТА.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) „Русе”, „Кардам”, „Видин”, „Оряхово”, „Никопол” за излизащите от страната товарни превозни средства.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили.
На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ и на ГКПП „Лесово“ на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция движението се осъществява нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: faktti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *