Местят отдел Социални дейности и здравеопазване на община Кърджали Новият адрес е Ученическо общежитие 2 на ул."Ген. Делов" №5

От 01.04.2024г. служителите на отдел „Социални дейности и здравеопазване” към Дирекция „Хуманитарни дейности  и социална политика”  от Община Кърджали осъществяват дейността си  в стаи разположено на първи  етаж от сграда -Ученическо общежитие №2, с адрес: гр.Кърджали, ул.“Ген. Делов“ №5.

В същата сграда са преместени и служителите на Социалната услугата „Асистентска подкрепа“ и служителите ангажирани с предоставяне на Механизъм лична помощ по Закона за личната помощ.

През 2023г. е направен основен ремонт на първия етаж на сграда Ученическо общежитие №2 с адрес: гр.Кърджали, ул.“Ген. Делов“ №5 и са създадени условия за достъпна среда за хора с увреждания. Сградата отговаря на разпоредбите на Закона за устройство на територията, както и на подзаконовите актове в областта на достъпност на сградата и помещенията, санитарно-хигиенни изисквания и осигуряване на безопасност при пожар.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *