Феновете на Арда стягат десант в столицата, нахъсани са за победа в баражите Решителният плейоф за участие в европейските клубни турнири ще бъде на 11 юни от 19 часа в София

Галина АВРЕНЛИЕВА

Предстои един от най-важните мачове за „Арда“. В неделя кърджалийският тим се изправя срещу Левски в решителна битка за участие в Лигата на конференциите.

Община Кърджали, ръководството на Арда и фен клубът организират безплатен превоз за баража. Двубоят ще се играе в неделя, 11 юни, от 19 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата.

„В този момент трябва да сме като един юмрук. Всеки, който иска да подкрепи футболистите ни в този решителен двубой може да дойде на АРЕНА АРДА в 14:00 и заедно да тръгнем към София в 14,30 часа.“. Това съобщи за „Нов живот“ председателят на Фен клуба на „Арда“ Бейтула Кумит.

Той уточни, че два автобуса ще тръгнат от Кърджали и колона от автомобили.

„Имаме и резервен вариант за трети автобус. Въпреки спънките, които се правят за „Арда“ и смяната на датата за мача от БФС, ние не сме се отказали да подкрепяме отбора, треньора и ръководството и тръгваме за София срещу Левски за победа.“, допълва Бейтула Кумит.

Ще припомним, че датата за провеждане на баража бе определена още през февруари. Тогава от Арда поискаха от БФС баражът да се измести с един ден по-рано, тъй като договорите на част от футболистите изтичат на 10 юни и това бе последният ден, в който треньорът можеше да ги ползва. В последствие Левски се обявиха против решението на футболната централа, защото ще имат един ден по-малко за подготовка. Така мачът, който ще определи последният български участник в европейските клубни турнири е насрочен за утре.

„Залогът е много голям, затова нека подкрепим отбора с присъствие на стадиона в столицата в решителния плейоф за участие в европейските клубни турнири. Приканваме  всички привърженици на нашата „Арда“ да са облечени в синьо, каквито са клубните цветове на отбора.“, призова още Бейтула Кумит.

 

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *