Ученици управляват Дънди Прешъс Металс Крумовград Златодобивната компания отново се включи в ежегодната инициатива „Мениджър за един ден“

Нов живот

10 ученици заеха ръководни позиции в „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ по време на ежегодната инициатива „Мениджър за един ден“. Това е една от най-значимите и мащабни образователни програми за младежи, навършили 16 години.

Учениците заеха позициите на старши началник „Производство“, старши инженер „Технически служби“, началник „Интегрирано съоръжение за съхранение на минни отпадъци“ (ИССМО), началник „Производство“ Обогатителна фабрика, мениджър „Проучвателни дейности“, старши специалист „Опазване на околната среда“ и други.

За младите мениджъри беше организирана обиколка на рудник „Ада тепе“. Веселин Желев, старши началник „Производство“ и Калоян Славянов, началник „ИССМО“ разказаха за работата в рудника, добива и преработката на руда, какво представлява интегрираното съоръжение за съхранение на минни отпадъци и какви са неговите функции.

Полезни за всички бяха разказите на Веселин и Калоян за това как са решили да се развиват именно в тази сфера, какво са учили в  университета и какво продължават да учат, за да се усъвършенстват в професията си.

След обиколката участниците в програмата заеха своите позиции на мениджъри. В края на работния ден Исмаил Салиф, главен инженер „Производство“ поздрави достойните заместници на ръководителите и ги покани да се включат в лятната стажантска програма на компанията.

Младежите си тръгнаха положително заредени, с много емоции, спомени и подаръци, с огромно желание отново да се включат в подобна инициатива.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *