Веселието в Крумовград започва с Виевската група

  • Концертът е в 20 часа на площада
  • Родопският град отново посреща земляци от близо и далеч
  • Утре пеят Мустафа Чаушев и дъщеря му Ажда

 Валентина ИВАНОВА

На 20 юли започват проявите от програмата на втората поред „Среща на крумовградчани от близо и далеч“. В нея са предвидени спортни състезания за най-малките и техните родители, както участия на фолклорни групи от цялата област Кърджали.

Гвоздеят първата вечер е концертът на Виевската фолк група. Той започва на площада в 20 часа.

Отново ще бъде подредена изложба – базар е под надслов „Произведено в Крумовград“. Местни производители ще покажат своята продукция –  мед, билки, дрехи, типични народни носии от региона, мъниста. Със свои щандове ще се включат и големите инвеститори в общината „Дънди Прешъс Металс“ и „Теклас“. Откриването е в 11 часа на 21 юли.

Откриват изложбата-базар в петък в 11 часа

В петък на сцената на стадиона се качват Мустафа Чаушев и дъщеря му Ажда. Началото е в 19 часа. След това започва официалното откриване с приветствия от кмета на общината Себихан Мехмед и гости на събитието. А вечерта концерти ще изнесет последователно поп фолк певицата Джулия и група „СкандаУ“.

Мустафа Чаушев и дъщеря му Ажда

Програмата продължава и в събота, когато са планирани състезания с велосипеди. Веселието ще осигурят Сабрие Сайън Шентюрк и Гъмзата и неговия оркестър. Проявата ще закрие известният турски изпълнител Хакан Пекер.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *