Ерол Мюмюн: Гласувах за ново начало, за нов модел на управление, за един красив и приветлив Кърджали (ВИДЕО)

Валери КОВАЧЕВ

Гласувах за ново начало, за нов модел на управление, за чисти улици, за пътища без дупки. Гласувах нашите деца и приятели да не емигрират в чужбина. Гласувах, за да можем да върнем нашите деца, нашите роднини и приятели от Европа по родните места. Гласувах за един красив и приветлив Кърджали.

Това каза кандидатът за кмет на община Кърджали от ДПС Ерол Мюмюн, след като гласува в първа секция в училище „П. К. Яворов“. Той пристигна в секцията със съпругата си Ремзие, която гласува преди него, и с двете си деца Ендер и Елис. За тези въпроси нека да изчакаме да приключи изборния ден с победа, тогава вече ще говорим в конкретика.Така Ерол Мюмюн отговори на въпроса ще се справи ли с онези неща, с които не се е справил досегашният кмет Хасан Азис.

Ако седне в кметския стол първата му задача ще бъде да управляват гражданите чрез кмета, вратите на кабинета му ще бъдат отворени да чуе мнението, проблемите и визията на всеки един съгражданин. Имахме много ползотворна и позитивна кампания, успях да се срещна очи в очи с всеки един избирател. Хората имат надежда, хората вярват в едно ново начало, вярват, че всички ръка за ръка ще успеем д превърнем нашия град в мечтан дом за младите, за възрастните, за всички, заяви Ерол Мюмюн.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *